Wil je kleding of mode-accessoires leren maken, een leuke workshop volgen of heb je iets gezelligs te vieren? Bij Steek voor Steek in Raamsdonksveer kan het!
Jong of oud, een knutselkont of juist helemaal niet.....laat je verrassen, iedereen kan het, en het is nog gezellig ook!

Bij Steek voor Steek kun je terecht voor naailessen voor tieners en volwassenen maar ook voor kinderfeestjes, vrijgezellenfeestjes en workshops in textiel!
KIJK OOK OP DE
FACEBOOKSITE!!

Naailessen

Zelf kleding maken is helemaal hip! Ben je gek van mode en wil je graag leren hoe je je eigen kleding en mode-accessoires kunt maken? Kom dan op naailes bij Steek voor Steek en ontwikkel zo je eigen stijl!

Meer info

Workshops

In een workshop leer je de kneepjes van het vak, of iets heel nieuws... of iets ontzettend leuks! De workshops die gegeven worden kunnen heel divers zijn! Kijk snel wat er de komende tijd allemaal op de agenda staat!

Meer info

Feest!

Op zoek naar een leuk creatief kinderfeestje? Een feestelijk uitje met vriendinnen? Koffie- of theeleuterend met elkaar iets frutselen op een vrijgezellenfeestje? Alles kan bij Steek voor Steek! Kijk maar es welke feestjes er op dit moment gegeven worden!

Meer info